Skip links
Published on: Blogi

AINA-keittiöiden metrimallisto takaa edullisen, nopean ja laadukkaan lopputuloksen

AINA-metrimallisto on uusi ja edullinen tapa uudistaa keittiö. Metrimallisto tarjoaa asiakkaillemme ennen kaikkea nopean ja vaivattoman tavan toteuttaa uusi keittiö.

AINA-keittiöt tunnetaan kotimaisuudestaan ja loppuun asti hiotusta laadustaan. Palveluvalikoimaamme on nyt tuotu uusi metrimallisto, joka on täydellinen niihin tilanteisiin, kun uusi upea keittiö on tarkoitus saada pystyyn mahdollisimman nopealla aikataululla. Käytännössä asiakkaan täytyy toimittaa meille vain keittiönsä mitat ja prosessi lähtee etenemään.

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää kaiken keittiökalusteisiin tarvittavan: kaapit ja laatikostot, tason, välitilan, sokkelit ja vetimet. Laatikot ja saranat on tapamme mukaan varustettu hidastimilla.

Lue lisää metrimallistosta

Miten metrimalliston hinta lasketaan?

Metrimalliston keittiön hinta on alkaen 886 € per metri. Keittiön lopullinen hinta muodostuu, kun valitset mieleisesi altaat, hanat ja kodinkoneet. Toimituskulut lisätään tilauksen koon mukaan. Lisäksi tarjoamme myös asennuspalvelua.

AINA-keittiöiden metrimallisto sisältää suosituimmat ovimallimme viidessä eri värissä. Taso- ja välitilasävyn voi valita neljästä upeasta sävystä. Vedinvaihtoehtoja on kaksi erilaista kolmessa eri värissä. Edullinen hintataso toteutuu, kun materiaalin tuotanto on keskitytempää vaihtoehtojen ollessa ennalta määritellyt.

Ottamalla meihin yhteyttä ja antamalla keittiösi mitat, saat tarjouksen muutamassa minuutissa. Tuotamme metrimallistoa vuosikymmeniä kerrytetyllä asiantuntijuudella keittiöiden suunnitelusta ja toteuttamisesta. Laadukkaat keittiömme kestävät aikaa.

Katso metrimalliston hintaesimerkit

Vastuullisesti tuotettu kotimainen keittiö

AINA-keittiöiden kestävät keittiökalusteet valmistetaan Lapinlahdella Mellanon tehtaalla. Kotimaisuus on arvojemme vankka perusta ja haluammekin tuoda suomalaisen laadun keittiöihin ympäri maan. Tunnustuksena laadukkaasta kotimaisesta työstä AINA-keittiöille on myönnetty Avainlippu-merkki.

AINA-keittiöiden kalusteilla varmistat puhtaan ja kemikaalivapaan sisäilman. Meille on myönnetty sisäilman puhtautta määrittävä korkeimman tason M1-luokitus. Luokitus on merkki myös siitä, että materiaalimme ovat vähäpäästöisiä.

Olemme lisäksi teettäneet ulkopuolisella asiantuntijalla mittauksen toimintamme hiilijalanjäljestä. Meille on tärkeää tietää aiheuttamamme ympäristövaikutus, jotta pystymme aktiivisesti kehittämään toimintaamme.

Lue lisää vastuullisuudestamme

Valitsemalla AINA-keittiöt varmistut siitä, että uuden keittiösi hiilijalanjälki on mahdollisimman matala. Suomessa tuotetut keittiöt säästävät merkittävästi materiaalien kuljetuksissa syntyvistä päästöistä. Lisäksi tuet laadukasta kotimaista työtä.

Jaa