Skip links

Stala

Etusivu / Yhteistyökumppanit / Stala

Innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin

Stalan tarina on tarina suomalaisesta muotoilusta – ylpeydellä. Suunnittelun lähtökohtina toimivat muotoilu, toimivuus ja laatu. Lahden tehtaalla valmistetuilla työtasoilla, tiskipöydillä ja välitilalevyillä on Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Tuotteet on suunniteltu pohjoismaisten käyttäjien tarpeisiin. Tiskialtaita on saatavilla niin ruostumattomasta teräksestä kuin kvartsikomposiitistakin valmistettuina.

Suomalaista muotoilua. Ei mitään lisättävää – ei mitään poistettavaa.

StalaTex – maailman vastuullisinta kuvioitua ruostumatonta terästä

Uniikissa StalaTex-materiaalissa yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet ja kauniit tekstuurit.

Voit valita suosikkisi 23 erilaisesta kuosista Pohjolan eturivin suunnittelijoiden Harri Koskisen, Gert Wingårdh:n ja Matti Klenell:n mallistoista. Suunnittelijan visio piirtyy teräslevylle modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Kuosit eivät kulu tai haalistu, ja ne myös häivyttävät naarmujen ja tahrojen erottuvuutta materiaalista. Teräksinen keittiön taso kestää aikaa.

StalaTex-materiaali sopii niin pöytätasoihin, tiskipöytiin kuin välitiloihinkin.

Tutustu tarkemmin

Työtasot

Työtasona ruostumaton terästaso eli tiskipöytä kestää hyvin vesiroiskeita ja on siksi erittäin hyvä valinta altaan tai liesitason ympärille. Laajasta valikoimasta löytyy erinäköisiä ja -kokoisia altaita moneen makuun ja tarpeeseen. Vesipiste on yksi keittiön käytetyimmistä toiminnoista, joten tiskialtaan ja keittiötason valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tiskipöydän allas on saumaton, joten se on erittäin turvallinen valinta keittiössä.

Tutustu

Tiskialtaat

Mallistostamme löydät sopivan altaan keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, varastoon, autotalliin tai vaikka mökille. Jos tiskaat paljon käsin, valitse kaksi isoa allasta yhdistettynä laskutasoon. Yksi iso allas riittää, jos peset astiat pääosin tiskikoneessa.

Tutustu

Keittiön välitila

Valikoimastamme löydät ruostumatonta teräslevyä niin sokkeliin kuin välitilaankin sopivaksi, omien mittojesi mukaan.

Välitilalevy voi olla joko matala tai koko välitilan korkuinen. Trendikkäimmät keittiön välitilalevyt ovat vain 10 – 15 cm korkeita.

Tutustu

StalaTex-mallistot

Stala toi ensimmäisenä maailmassa kuosit suuriin teräspintoihin. Suunnittelijan visio piirtyy teräslevylle modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla.

Ainutlaatuiset StalaTex-mallistot ovat syntyneet yhteistyössä maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Tutustu
AINA-keittiot_Kuulto

Tutustu tasoihin ja välitiloihin

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia keittiön työtasoja ja välitilalevyjä. Tasot ja välitilat ovat myös saatavilla muihin kodin eri tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin.

Tutustu
AINA-keittiot_Pellava-keittio_04

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Tutustu suunnittelemiimme keittöihin, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin sekä erilaisiin säilytysratkaisuihin. Saat ideoita ja inspiraatiota oman kodin suunnitteluun, olitpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa.

Inspiroidu
7090_Niitty_Valkoinen_keittiö_4k

Sisustajan Inspis – Tasot ja välitilat

Etsitkö inspiraatiota tasojen ja välitilojen valintaan? Lataamalla oppaamme pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan tasoja ja välitilavaihtoehtoja. Inspiroivia lukuhetkiä!

Lataa maksuton opas

Stala – suomalaisen muotoilun tarina

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika