Skip links

Smeg on globaali brändi

Smeg on intohimoisesti ruuanlaittoon suhtautuvan perheen kolmannessa sukupolvessa omistama yritys. Smeg on suunnitellut ja valmistanut innovatiivisia kodinkoneita kaikkiin jokapäiväisiin ympäristöihimme jo vuodesta 1948 lähtien Guastallan kylässä, Emilia Romagnan maakunnassa Pohjois-Italiassa. Visio, intuitio, kansainvälisyys: laatuun, teknologisiin sisältöihin ja äärimmäisen energiansäästöön keskittyvän liiketoimintakulttuurin ansiosta Smeg Group on kansainvälisesti tunnustettu huippuosaamisen johtajana – Made in Italy.

Teknologiaa tyylillä

Smegin sertifioidut laboratoriot tunnistavat syvällisen materiaalituntemuksensa ja huipputeknologian ansiosta nykyajan asumisen tarpeita ja tuovat esiin tuotteiden keskeisiä ominaisuuksia kuten kestävyyden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden.

Teknologian yhdistäminen tyyliin on avain Smegille luodessamme tuotteita, joista tulee todella ikonisia. Smegin oma suunnittelustudio, joka tekee estetiikkaa ja tyyliä koskevaa tutkimusta, saa tukea kansainvälisesti tunnettuilta suunnittelijoilta ja arkkitehdeiltä kuten Guido Canalilta, Mario Belliniltä sekä Marc Newsonilta.

Kolmannessa sukupolvessa perheomisteinen Smeg toimii kolmella keskeisellä toimialalla. Kotimaassaan kodinkoneista tunnettu yritys toimii myös ammattiliiketoiminnan aloilla, Smeg Foodservice catering- ja hospitality-toimialoilla sekä Smeg Instruments laboratorio-, hammaslääketieteen ja lääketieteellisten laitteiden toimialoilla.

Smegille tyyli on erillinen käsite: se on tapa, jolla tuote kommunikoi ympäristönsä kanssa ja kuinka me käyttäjät olemme vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Keskittyminen designiin, sen pienimpiin yksityiskohtiin, on aina ollut Smegin tunnusmerkki; se auttaa sytyttämään tuotteemme eloon kodeissa, joihin ne asennetaan.

Uskomme Smegillä italialaisella kasvatuksellamme, keittiön olevan kodin sydän. Paikka jossa perhe ja ystävät kokoontuvat nauttimaan hyvästä ruoasta. Smegin kodinkoneilla on keittiössä keskeinen rooli, ne ovatkin usein hyvin erottuvia yksityiskohtia keittiössä.

Se, mikä tekee meistä erilaisia, ovat luomamme pitkäaikaiset kumppanuudet, joita kehitämme kansainvälisesti tunnettujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, jatkuvasti kehittäen uutta estetiikkaa.

Tutustu Smegiin

Smeg Galileo

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

AINA-keittiot_Kuulto

Tutustu tasoihin ja välitiloihin

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia keittiön työtasoja ja välitilalevyjä. Tasot ja välitilat ovat myös saatavilla muihin kodin eri tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin.

Tutustu
AINA-keittiot_Pellava-keittio_04

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Tutustu suunnittelemiimme keittöihin, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin sekä erilaisiin säilytysratkaisuihin. Saat ideoita ja inspiraatiota oman kodin suunnitteluun, olitpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa.

Inspiroidu
7090_Niitty_Valkoinen_keittiö_4k

Sisustajan Inspis – Tasot ja välitilat

Mini-inspiksestä saat inspiraatiota, rakensitpa sitten kokonaan uutta kotia tai remontoit vanhaa. Inspiroivia lukuhetkiä!

Lataa maksuton opas