Skip links

Savo

Etusivu / AINA / Yhteistyökumppanit / Savo

SAVO – Integroitavia ja älykkäitä kalusteratkaisuja

Savo tarjoaa viimeisteltyjä, arkea helpottavia ratkaisuja kaluste- ja rakennusteollisuudelle sekä kuluttajille.

Tutustu

Bora – Helppoa ruoanlaittoa unelmien keittiössä

Ruoanlaitto BORA-laitteilla on nautinnollista: hiljainen mutta tehokas tuuletin poistaa kaikki höyryt ja käryt, joten keittiön sisäilma pysyy raikkaana. Laadukas aktiivihiilisuodatin kadottaa kaikki hajutkin tai ne poistetaan hormin kautta ulos. Samalla keittiön puhtaanapitokin helpottuu, kun ruoanlaiton aikana syntyvät rasvahiukkaset kerätään tehokkaasti RST-rasvasuodattimeen, joka on helppo pestä astianpesukoneessa.

Integroidulla liesituulettimella varustetut BORA-laitteet antavat paljon mahdollisuuksia keittiön suunnitteluun. Voit kokata ikkunan edessä, saat lieden saarekkeeseen esteettömällä näkymällä tai avaran yläkaapittoman keittiön. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla.

BORA-S-Pure

Bora S Pure

Uusi BORA S Pure on todella kompakti: se mahtuu 60 cm leveään ja 60 cm syvään kalusteeseen. Asennuskorkeuskin on alle 20 cm, joten alakaappiin jää reilusti tilaa. BORA S Pure mahtuu pienimpäänkin keittiöön ja ratkaisee monta tilaongelmaa.

BORA_Pure_PUED

BORA Pure

BORA Pure voitti Kuluttaja-lehden 2021 liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testit sekä huoneilmaan palauttavissa että hormiin poistavissa laitteissa. Käytettävyydeltään BORA Pure onkin huippuluokkaa: hiljainen äänitaso, erittäin helppo puhdistus ja patentoitu, vaivaton aktiivihiilisuodattimen vaihto tekevät laitteen käytöstä miellyttävää ja vaivatonta. Keittotasolle mahtuu jopa neljä 24 cm:n keittoastiaa samanaikaisesti.

BORA_X-Pure

BORA X Pure

BORA X Puren tavallista suuremmilla rajattomilla induktiokeittoalueilla on runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja kokkaaminen on myös mutkattoman helppoa. Laitteen uniikki pystysuuntainen sControl-säädin mahdollistaa kaikkien tärkeiden toimintojen käytön yhdellä hipaisulla. Automaattinen siltaustoiminto takaa suurienkin kattiloiden ja pannujen lämpenemisen kokonaan ja tasaisesti. Automaattisesti ohjautuu myös imuyksikkö, joka on suurimmilla tehotasoillaankin miellyttävän hiljainen.

BORA_Classic_2.0_CKA2FIT

BORA Classic 2.0

Modulaarisella BORA Classic 2.0 ratkaisuilla voit rakentaa juuri omaan keittiöösi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

BORA-Professional-3.0

BORA Professional 3.0

BORA Professional 3.o on ylivoimainen ruoanlaittoratkaisu keittiöösi. Palkittu muotoilu yhdistyy korkeatasoisiin materiaaleihin ja edistykselliseen tekniikkaan. Modulaarisen järjestelmän ansiosta voit valita lukuisista erilaisista keittotasoista, kuten rajaton induktio, kaasutaso ja Teppanyaki teräsgrilli, ja yhdistellä niitä vapaasti imuyksikön kanssa.

Liesituulettimet – Savo Studio -mallisto

Savo Studiomalliston liesituuletinvalikoimasta löytyy nykyaikaiseen keittiöön sopivia tehokkaita ja tyylikkäitä laitteita.

Savo_Studio_liesituuletin_Aava_saareke_mattamusta_s_93535

Studio Aava saareke mattamusta 90 cm

Selkeälinjainen Studio Aava saareketuuletin antaa keittiölle persoonallisen ilmeen. Liesituuletin kuuluu energialuokkaan A.

Savo_Studio_liesituuletin_Aava_mattamusta_s_93353

Studio Aava mattamusta 60 ja 90 cm

Studio Aava on virtaviivainen seinälle asennettava liesituuletin, joka on saatavissa 60 ja 90 cm leveänä. Laite kuuluu energialuokkaan A.

Savo_Studio_liesituuletin_Torni_saareke_mattavalkoinen_s_98411

Studio Torni saareke

Studio Torni saareke on ylväs ja siro saareketuuletin. Se on saatavissa mattavalkoisena ja mattamustana. Laite kuuluu energialuokkaan A.

Savo_Studio_liesituuletin_Torni_seina_mattamusta_s

Studio Torni

Studio Torni on kompakti ja siro liesituuletin. Seinälle asennettava tuuletin on saatavissa mattavalkoisena ja mattamustana. Laite kuuluu energialuokkaan A.

Savo_Studio_liesituuletin_Tupa_mattamusta_s_93323

Studio Tupa mattamusta 60 cm

Studio Tupa on soma seinälle kiinnitettävä liesituuletin, joka sopii pieneenkin keittiöön. Laite kuuluu energialuokkaan A.

Savo-Studio-liesikupu-DUAL-Modular-dmTupa-60cm-mattamusta-99005-fiiliskuva-Savo

Studio dmTupa mattamusta 60 cm

Studio dmTupa liesikupu kuuluu DUAL Modular -mallistoon. Se ohjaa ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Liesikuvun ominaisuuksia voidaan muokata erittäin monipuolisesti käyttäjä- ja kohdetarpeiden mukaisiksi.

Liesikuvut (DUAL Modular)

DUAL Modular -liesikupu ohjaa AC- ja EC-moottoreita.

Savon uudet, lähes kaikkiin talotekniikoihin sopivat DUAL Modular -laitteet tekevät liesikuvun valinnasta helppoa, koska ne ohjaavat sekä AC- että EC-moottoreita. Liesikuvut sopivat AC- ja EC-huippuimurien ohjaukseen, ja lisävarusteena saatavan kätevän mV-125 tehostusventtiilin avulla ne ohjaavat myös AC- ja EC-ilmanvaihtokoneita.

DUAL Modular -mallistosta löytyy huomaamattomia keittiön yläkaapistoon integroitavia laitteita, seinälle asennettavia malleja sekä näyttäviä saarekeliesikupuja. Huom. Saat kahden vuoden takuun lisäksi kolmannen vuoden rekisteröimällä uuden DUAL Modular-laitteesi.

Liesikupu-DUAL-Modular-dCH-m75-60cm-mattamusta-99045-fiiliskuva-Savo

dCH-m75 60 ja 90 cm

Muotoilultaan pelkistetyn linjakas DUAL Modular -liesikupu dCH-m75 ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Seinälle kiinnitettävä laite on saatavissa väreissä valkoinen, musta ja RST.

Liesikupu-DUAL-Modular-dIH-m75-90cm-RST-99446-fiiliskuva-Savo

dIH-m75 90 cm

Linjakkaan ohutreunainen DUAL Modular saarekeliesikupu dIH-m75 ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Laite on saatavissa 60 ja 90 cm leveänä väreissä valkoinen, musta ja RST.

Liesikupu-DUAL-Modular-dGH-m62-60cm-RST-99720-fiiliskuva-Savo

dGH-m62 RST

Minimalistinen, yläkaappiin asennettava DUAL Modular -liesikupu dGH-m62 ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Liesikuvun ominaisuuksia voidaan muokata erittäin monipuolisesti käyttäjä- ja kohdetarpeiden mukaisiksi.

Liesikupu-DUAL-Modular-dGH-m37-rst-Savo

dGH-m37 RST

Huomaamaton, yläkaappiin asennettava DUAL Modular -liesikupu dGH-m37 ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Ruostumattoman teräksen väriseen laitteeseen on saatavissa lisävarusteena design pohjapaneeli mustana sekä valkoisena.

Liesikupu-DUAL-Modular-dPH-m27-fiiliskuva-Savo

dPH-m27 valkoinen 50 ja 60 cm

Tyylikäs keittiön yläkaappiin asennettava DUAL Modular -liesikupu dPH-m27 ohjaa sekä AC- että EC-moottoreita. Laite on saatavissa 50 ja 60 cm leveänä, ja siihen saa lisävarusteena vaihdettavan etupaneelin väreissä musta ja RST.

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika