Skip links

Mellano

Etusivu / Yhteistyökumppanit / Mellano

Laadukkaita kalusteita kotimaasta

Mellano Oy on Suomen suurin MDF-ovien ja kiintokalusteiden sopimusvalmistaja. Valmistamme jopa yli 1500 MDF-ovea ja yli 35 keittiötä joka päivä. Valmistamme tuotteitamme yli 30 vuoden kokemuksella usealle eri brändille sekä koti- että ulkomaille. Tuotteillemme on myönnetty sekä Avainlippu että Design From Finland -merkit ja pyrimme kaikessa toiminnassamme tukemaan kotimaisuutta.

Valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta eli tuotteemme ovat juuri sinulle tehtyjä. Toimintatapamme mahdollistaa sen, että tuotteemme ovat aina tilauskohtaisesti räätälöityjä, kalusteet mitoitetaan millimetrin välein ja valittavana on yli 8 000 eri sävyä. Tuotteiden laatua valvotaan koko prosessin ajan tilastollisilla työkaluilla, joten uskallamme sanoa, että tuotteidemme laatu on markkinoiden paras.

Yksi arvoistamme on vastuullisuus ja olemme panostaneet siihen paljon. Olemme puolittaneet VOC-päästömme viimeisen neljän vuoden aikana. Tuotteidemme hiilijalanjälki on laskettu GHG-protokollan mukaisesti ja tavoitteenamme on olla hiilineutraali toimija vuoteen 2030 mennessä. Konkreettisena esimerkkinä vastuullisuudesta on se, että toimme ensimmäisenä valmistajana markkinoille vesimaalatun kalusteoven.

Tutustu Mellanoon

Keittiöt

Keittiöt

Kotimaista laatua keittiöön! Tuotteet valmistetaan Mellanon tehtaalla Lapinlahdella.

 

 

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Unelmiesi kylpyhuone! Valittavana on yli 8 000 värisävyä, laaja valikoima ovimalleja sekä vetimiä.

 

 

Säilytysjärjestelmät

Säilytysjärjestelmät

Säilytysratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin! Säilytyskokonaisuuden voit mitoittaa millimetrin tarkkuudella sopivaksi ja varustaa hyllyillä, koreilla tai vaikkapa vaatetangoilla.

 

Kaluste- ja liukuovet

Kaluste- ja liukuovet

Liukuovia jokaiseen makuun! Laaja valikoima sekä vakiomittaisia että erikoismittaisia liukuovia. Yli 60 erilaista ovimallia ja yli 8000 savyvaihtoehtoa.

 

Laatikot ja rungot

Laatikot ja rungot

Mukautuvia ratkaisuja! Laaja valikoima sekä vakiomittaisia että erikoismittaisia tuotteita. Millimetrin mukaan mitoitetusti juuri sinulle.

 

Tasot ja välitilat

Tasot ja välitilat

Yhteensopivat tasot ja välitilat! Laaja taso- ja välitilavalikoimamme kattaa kivi-, komposiitti- ja kvartsitasot sekä massiivilaminaatti- ja puutasot.

 

Mellano – katso yritysesittelyvideo

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

AINA-keittiot_Kuulto

Lataa maksuttomia oppaitamme

Etsitkö ideoita ja inspiraatiota kotiisi? Vai haaveiletko kenties uudesta keittiöstä tai kodin remontista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Olemme koonneet inspiraatiota ja vinkkejä kodin eri tilojen suunnitteluun ja toteutukseen juuri sinua varten.

Lataa oppaita
AINA-keittiot_Pellava-keittio_04

Inspiroidu kuvagalleriastamme

Tutustu suunnittelemiimme keittöihin, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin sekä erilaisiin säilytysratkaisuihin. Saat ideoita ja inspiraatiota oman kodin suunnitteluun, olitpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa.

Inspiroidu
7090_Niitty_Valkoinen_keittiö_4k

Inspiroidu blogista

Blogissamme on luvassa kattavasti vinkkejä, trendejä, inspiraatiota, asiantuntemusta ja näkemystä. Uppoudu blogiimme!

Lue blogia