Skip links

Kivilähde by Kaavin Kivi

Etusivu / Yhteistyökumppanit / Kivilähde by Kaavin kivi

Kivitasot ovat ajaton ja kestävä valinta

Keittiö on kodin sydän ja upea työtaso viimeistelee unelmien keittiön. Kivilähteen kattavasta valikoimasta löydät kauniit ja kestävät keraamiset tasot, kvartsitasot sekä luonnonkivitasot. Valikoima kattaa erilaisia pintavaihtoehtoja, lukuisia värisävyjä sekä tasovahvuuksia alkaen 12 mm vahvoista keraamisista tasoista.

Kaunis ja helppohoitoinen työtaso on käytössä huoleton katseenvangitsija, joka kestää sekä aikaa että kulutusta. Kysy lisää AINA-myymälöistä ympäri Suomen!

Tutustu tasovaihtoehtoihin

Keraamiset tasot

Keraamisten tasojen pinta on osassa materiaaleja kiiltävä ja osassa mattamainen, hieman karhea. Valmistustavastaan ja koostumuksestaan johtuen keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet; ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu. Keramiikka on 100 % luonnontuote ja siten ympäristöystävällinen valinta.

Tutustu

Luonnonkivitasot

Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Molemmissa yhdistyvät luonnonkiven parhaat ominaisuudet, kuten helppohoitoisuus, kestävyys ja hygieenisyys. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta – louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja.

Tutustu

Kvartsitasot

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali, jonka pinta on hyvin tiivis ja kestävä. Luonnonkiviin verrattuna etuna on etenkin valkoisten ja vaaleiden sävyjen saatavuus. Omaan kvartsimallistoomme kuuluu 6 väriä, jonka lisäksi saatavilla on koko Silestone-valikoima.

Tutustu
7090_Niitty_Valkoinen_keittiö_4k

Lataa maksuton Sisustajan Inspis – Tasot ja välitilat

Etsitkö inspiraatiota tasojen ja välitilojen valintaan? Lataamalla Sisustajan Inspiksen pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan tasoja ja välitilavaihtoehtoja. Inspiroivia lukuhetkiä!

Lataa maksuton opas
AINA-keittiöt Villa Tilhi keittiö

Keittiön tasomateriaalit – Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Tasot luovat keittiön yleisilmeen, mutta mitä erilaisista keittiön tasomateriaaleista kannattaa tietää? Kokosimme tähän artikkeliin tietoa kaikista valikoimassamme olevista keittiön työtasoista.

Lue lisää
Harmoninen keittiö

Lataa maksuton tason valinta -opas

Kaipaatko vinkkejä keittiön työtasojen valintaan? Kokosimme trendioppaan, josta löydät muun muassa inspiraatiota uuden keittiön suunnitteluun ja konkreettisia tietoa eri työtasomateriaaleista.

Lataa maksuton opas

Katso Unelmien tasoja -video

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika