Skip links

Festivo

Etusivu / Yhteistyökumppanit / Festivo

Kotimaisia, kestäviä ja aidosti laadukkaita kylmäsäilytyslaitteita

Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan. Festivo kylmäsäilytyslaitteet ovat ansaitusti keittiön ylpeyden aihe!

Festivo on ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Festivon tehdas sijaitsee Hollolassa. Festivo hyödyyntää paljon lähialueen kumppaneita valmistusprosessissa. Jokaisen Festivo-kotitalouslaitteen kotimaisuusaste on huikeat 80%. Festivo-laitteet on huomioitu Avainlippu-tunnuksella.

Citycold – Markkinoiden ainoa kylmäpakkanen vetolaatikossa!

Markkinoiden ainoa kylmäpakkanen vetolaatikossa! Citycold kylmäpakkanen on keittiökalusteisiin mitoitettu, työtason alle sijoitettava vetolaatikosto, joka tuo uuden ajatustavan keittiöiden suunnitteluun ja kylmäsäilytykseen.

Tutustu tarkemmin

Kylmiöpakastin

Laadukas ja kestävä kylmäkeskus, jossa on ihanteelliset säilytysolosuhteet kaikille eri ruokaryhmille: kylmiö, vihanneslaatikko, nollatila sekä no frost -pakastin. Kylmiöpakastimia on saatavilla kolmessa eri koossa.

Tutustu

Kylmiö

Säilö kaikki ruoka oikeaoppisesti! Kylmiöllä korvaat jääkaapin keittiössäsi ja saat runsaasti tilaa tuoreena säilytettäville elintarvikkeille. Tasainen lämpötila ja korkea ilmankosteus varmistavat, että ruoka säilyy tuoreena pidempään. Kylmiöitä saatavilla viidessä eri kokoluokassa.

Tutustu

Pakastin

Muokattava No Frost pakastin, selkeää käyttömukavuutta! 45 cm leveässä Festivo pakastimessa on huikea vuorokautinen pakastustehokkuus, 18 kg/vrk. Tämän kompaktinkokoisen pakastimen käyttötilavuus on 195 litraa.

Tutustu

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria. Viinikaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana kaappina sekä 25 pullon matalampana, tason alle sijoitettavana kaappina.

Tutustu
12+1 syytä, miksi valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

12+1 syytä valita AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi

AINA-keittiöiltä löydät yksilölliset koko kodin kalusteratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Lue 12+1 syytä miksi valita juuri AINA-keittiöt kalustetoimittajaksi.

Lue lisää
AINA-keittiot_Pellava-keittio_04

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta – näin voit vaikuttaa keittiön budjettiin omilla valinnoillasi. Kokosimme tietopaketin keittiöremontin budjetista ja siitä, millaiset asiat vaikuttavat keittiöremontin hintaan.

Lue lisää
7090_Niitty_Valkoinen_keittiö_4k

Inspiroidu ja lataa AINA-oppaita

Keittiön ostajan opas, Sisustajan Inspis, Keittiötrendit, Tason valinta -opas… Inspiroivia ja vinkkirikkaita lukuhetkiä!

Lataa maksuttomia oppaita

Katso Festivon video

Löydä lähin AINA-myymäläsi ja varaa maksuton suunnitteluaika

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). Se ei sido sinua vielä mihinkään, mutta hyödyt varmasti. Suunnittelutapaaminen voidaan järjestää myymälässä, kotonasi tai etänä. Suunnittelutapaaminen sisältää tarvekartoituksen, 3D-havainnekuvat ja tarkan tarjouslaskelman.

Varaa maksuton suunnitteluaika