Skip links

Yhteistyökumppanit

Etusivu / AINA / Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä alan parhaiden valmistajien kanssa. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet, hanat, valaisimet, liesituulettimet ja monipuoliset tasomateriaalit onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi. Kysy lisää keittiösuunnittelijoiltamme, he auttavat sinua mielellään valinnoissa.

mellano

Valmistaa mittojen ja toiveiden mukaisia kalusteita Savon sydämessä, Lapinlahdella.

Valikoimaa on kehitetty ja laajennettu vuodesta 1992. Mellanon vahvuuksia ovat nopea toimitus ja yli 8000 sävyn valikoima maaliovissa.

on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa kodin innovatiivisia pintoja. Cosentinon materiaalituotemerkkejä ovat Silestone, Dekton ja Sensa.

Kotimaiset tyylikkäät Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki.

tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. Koneet ovat ympäristöä säästäviä ja ajatonta pohjoismaista designia.

on suomalainen perheyritys, joka tuottaa, kehittää ja markkinoi liesituulettimia, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.

Oras on perustettu Raumalla vuonna 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Nykyään Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa.

Kuljetusliike Kari Rönkkö on paikallisesti valtakunnallinen logistiikan ammattilainen! Valtakunnallisen jakeluyhteistyön ansiosta toimitukset toimivat ympäri Suomea kellontarkasti. Paikallisuus taas takaa palvelun laadun, meillä omistaja vastaa jokaisen toimituksen laadusta omalla nimellään.

on 100 % kotimainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista.

”Kivilähde on 100 % kotimainen kivenjalostaja, alallaan Suomen suurimpia. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat luonnonkivitasot, keraamiset tasot sekä kvartsitasot. Koko mallisto on nähtävillä osoitteessa www.kivilahde.fi

on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin, kestävien materiaalinen ja tinkimättömän laadun arvostamisessa.

on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä kalustehelojen valmistajista.

on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia.

Limente
Monipuoliset ja laadukkaat valaistusratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin. Tuomme markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja.