Skip links

AINA-kauppiaaksi

Etusivu / AINA / Rekry / Kauppiaaksi

Sinustako uusi AINA-kauppias?

Laadukkaiden, kotimaisten keittiöiden kysyntä jatkaa kasvuaan!

Tarjoamme jälleenmyyjillemme kotimaisen ja laadukkaan kalustevalikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella ja nopealla toimituksella ilman ylimääräisiä maksuja tai franchising-sitoumuksia.

Haluamme tehdä työstäsi helppoa ja mutkatonta. Saat maksutta käyttöösi markkinoiden laajimman digitaalisen kokonaisuuden, joka tukee toimintaasi aina markkinoinnista myynnin johtoon.

Tuemme kauppiaitamme asiakashankinnassa. Ohjaamme ketjumarkkinoinnin kautta luoksesi AINA-kalusteista kiinnostuneita asiakkaita, jotka ovat ostoaikeissa ja tarvitsevat ammattitaitoisen suunnittelijan apua.

AINA-kauppiaana pääset toteuttamaan asiakkaiden unelmia joustavasti omaan liiketoimintaasi sopivalla tavalla. Yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa tuotamme asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä.

Kaikki, mitä tarvitaan, on uusi jälleenmyyjä tarttumaan toimeen vaikka heti! Oletko se sinä?

Haemme nyt kauppiasta itä-Suomen alueelle!

Menesty AINA-kauppiaana

  • AINA-jälleenmyyjänä pääset myymään tuotetta, jonka takana on helppo seisoa: tarjoamme kotimaisen ja laadukkaan kalustevalikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella ja nopealla toimituksella.
  • Palveluihimme kuuluu suunnitteluohjelma, jonka avulla asiakas voi itse suunnitella keittiönsä ja pyytää tarjouksen siitä.
  • Et ole asiakashankinnassa koskaan yksin. Ketjumarkkinointimme tuottaa sinulle jatkuvasti uusia liidejä.
  • Käytössäsi ovat modernit ja toimintaasi tukevat ja helpottavat työkalut, kuten CRM-järjestelmä.
  • Asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan sinua!

Millaista AINA-kauppiaana työskentely on?

”AINA-keittiöiden tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Tuotteita on mukava esitellä asiakkaille, ja niistä on helppo suunnitella heille sopivia kalusteratkaisuja.

Suunnittelun helppouteen vaikuttaa muun muassa kalusteiden mittamuuntuvuus. Sellaista tilannetta ei ole tullut vastaan, että suunnittelu olisi tökännyt siihen, että jotain tiettyä tuotetta ei olisi saatavilla tietyssä mitassa. Myös tuotteiden toimitusaika on erittäin nopea.

AINAn taustalla on hyvä porukka, joka tukee ja välittää meistä jälleenmyyjistä – meidän halutaan viihtyvän. Erityisesti markkinointiin panostetaan, ja meille toimitetaankin suoraan yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Suosittelen ehdottomasti jälleenmyyjäksi ryhtymistä. Tuotteet ovat kotimaisia ja valikoima kattava. AINAlta löytyy sopiva ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen.”

Katja Laanti
AINA Helsinki Sturenkatu