Skip links

AINA-keittiömyyjäksi?

Etusivu / AINA / Rekry / Keittiömyyjäksi?

Keittiömyyjä — haluatko osaksi upeaa AINA-tiimiämme?

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä. Panostamme hyvään palveluun ja toimimme hintojen kanssa aina reilusti.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme, niin tuotannossa, liiketoiminnassa kuin omassa työyhteisössämme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa. Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8 000 sävyä takaavat asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen.

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen. Kotimainen tuotanto on myös energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana. AINA-myymälän löydät jo lähes 40 paikkakunnalta.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi

OTA YHTEYTTÄ

AINA-keittiömyyjäksi?

Haluatko työskennellä kotimaisten ja laadukkaiden keittiöiden sekä muiden kodin säilytysratkaisujen parissa?

Keittiömyyjä yhdistää monipuolisesti suunnittelu- ja myyntityön sekä asiantuntijuuden. AINA-keittiöillä keittiömyyjän työ koostuu muun muassa asiakastapaamisista ja keittiöiden suunnittelusta yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työnkuva..

Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja kokenutta myyjää, jonka intohimona on aidosti auttaa asiakasta ja tehdä tavoitteellista myyntityötä. Myyjäksi sopii henkilö, jolta löytyy silmää yksityiskohdille ja joka nauttii asiakaskohtaamisista ja osaa myydä. Myyjänä vastuullasi on auttaa jokaista asiakasta löytämään juuri hänelle sopiva ratkaisu ja luoda toiminnallasi erinomainen asiakaspalvelukokemus. Työssä onnistuminen vaatii erinomaiset vuorovaikutustaidot, innovatiivisuutta ja vankkaa ymmärrystä tuotevalikoimasta. Meille on tärkeää, että seuraat itse alaa ja haluat tietää uutuuksista ensimmäisten joukosta.

Odotamme..

Keittiömyyjältä toivomme itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta. Lisäksi odotamme hakijalta positiivista asennetta ja hyvää tiimityöskentelykykyä. Sinulla tulisi löytyä kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä. Työssä menestyminen vaatii erinomaisia kommunikaatio -ja asiakaspalvelutaitoja. Asiakasprojektit etenevät eri vaiheissa, mikä vaatii järjestelmällisyyttä ja multitäskäystä. Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan eduksi.

Tarjoamme..

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tottakai itse työ opettaa jatkuvasti. Loistavat työkaverit ja myynnin tukitoimet auttavat sinua menestymään. Arvostamme kokemusta keittiö- ja kalustemyynnistä, mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla juuri vastaavaa kokemusta keittiömyyjänä työskentelemisestä. Aiempi kokemus kiinteistö-, keittiö- tai rakennusalalta voi olla eduksi. Palkka on kilpailukykyinen ja määräytyy kokemuksesi mukaan.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi

OTA YHTEYTTÄ JA HAE