Skip links

AINA-kalusteasentajaksi?

Etusivu / AINA / Rekry / Kalusteasentajaksi?

Kalusteasentaja — haluatko osaksi upeaa AINA-tiimiämme?

AINA-keittiöt ovat tae laadusta, nopeudesta, joustavuudesta ja kotimaisesta työstä. Panostamme hyvään palveluun ja toimimme hintojen kanssa aina reilusti.

Vastuullisuus kulkee mukana kaikissa valinnoissamme, niin tuotannossa, liiketoiminnassa kuin omassa työyhteisössämme. Työskentelemme kestävän tulevaisuuden hyväksi ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikissa toimintamme vaiheissa. Valmistamme kaiken itse, joten voimme taata, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.

Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8 000 sävyä takaavat asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa kodistaan juuri omien toiveidensa mukaisen.

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen ja haluamme myös tukea sitä. Kotimainen tuotanto on energia- ja kustannustehokasta, mikä pitää AINAn hinta-laatusuhteen poikkeuksellisen korkeana. AINA-myymälän löydät jo lähes 40 paikkakunnalta.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi

OTA YHTEYTTÄ

AINA-kalusteasentajaksi?

Tykkäätkö rakentaa ja sinulla on hyvät kädentaidot? 

Koulutetut ja auktorisoidut AINA-asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja pitävät huolen siitä, että asiakas on tyytyväinen ja lopputulos on suunnitelman mukainen ja laadukas.

Työnkuva..

AINA-kalusteasentaja huolehtii vanhan keittiön tai kalusteen purusta ja poisviennistä. Kalusteasentajat suojaavat kohteen ja huolehtivat materiaalien asianmukaisesta kierrätyksestä. AINA-asentajat ovat koulutettuja ja tuntevat kaikkien kalustemekanismien asennukset säätöineen.

Odotamme..

Asentajilta toivomme reippaan ja oma-aloitteisen asenteen lisäksi kokemusta kalusteasennuksista ja omat käsityökalut, piirustusten lukutaitoa, sekä B-ajokorttia. Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä ja hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme hakijoilta vähintään vuoden kokemusta kalusteasennuksista.

Tarjoamme..

Tarjoamme vaihtelevan työn omalla toiminimellään työskentelevälle asentajalle. Työ on pääasiassa keikkaluontoista, mutta hyvälle tekijälle tunteja on tarjolla reippaasti. Työ on suurimmaksi osaksi päivätyötä. Meiltä löydät mukavat työkaverit, yhteistyökumppanit ja asiakkaat.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästäsi

OTA YHTEYTTÄ JA HAE