Skip links

Jasper Pääkkönen: ”Minulle kotimainen vaihtoehto oli ilmiselvä valinta”

Kiinnostuin ekologisen keittiöremontin ajatuksesta: voisin säilyttää rungot, tasot ja kodinkoneet, ja silti päivittää keittiön näyttämään uudelta. Tuttavani suosituksesta valitsin AINAn.

Lue lisää
Varaa maksuton suunnitteluaika

Katariina Tuomisto

Selkeästä visiosta uudeksi toimivaksi keittiöksi

Katariina Tuomistolla oli mielessään selkeä visio uudesta keittiöstä. Kun hänen kerrostalokolmioonsa oli tulossa putkiremontti, Tuomisto päätti lähteä toteuttamaan visiota yhdessä AINA-keittiöiden kanssa.

Lue lisää

Anna Pastakin keittiöstä tuli kaunis ja käytännöllinen

Mungolife-bloggaaja Anna Pastakin ja hänen perheensä keittiö oli vasta muutaman vuoden vanha, mutta epäkäytännöllinen, eikä se miellyttänyt heitä esteettisestikään. Pastak lähti suunnittelemaan uutta keittiötä yhdessä AINA-keittiöiden kanssa.

Lue lisää

Petra Turkia

Keittiö mittojen mukaan pieneen ja haastavaan tilaan

AINA-keittiöt toteutti keittiöremontin Petra Turkian Helsingin Koskelassa vanhalla puutaloalueella sijaitsevaan 42-neliöiseen kaksioon.

Lue lisää

Katri ja Janne Kivilahti

Perinteistä ja modernia tyyliä uudiskohteessa

Katri ja Janne Kivilahti valitsivat omakotitalonsa kalusteiden toimittajaksi AINA-keittiöt. Kyseessä oli pariskunnan itsensä suunnittelema uudiskohde. AINA toimitti kalusteet niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin WC:hen.

Lue lisää

Nina Toivola

Unelmien keittiö ja kylpyhuone budjetissa pysyen

Nina Toivola valitsi 60-neliöisen kerrostalokaksionsa keittiön ja kylpyhuoneen remontin toteuttajaksi AINA-keittiöt. Hän löysi AINAn perinteisesti googlaamalla.

”AINA-keittiöiden nettisivut vakuuttivat minut. Ne näyttivät tosi hyviltä ja raikkailta”, Toivola kertoo.

Lue lisää

Sirpa Sivonen

Räätälöimällä keittiö haastavaan tilaan

Sirpa Sivosen vuonna 1964 rakennettuun, Joensuussa sijaitsevaan taloon kaivattiin uutta, modernia keittiötä. Sivosen korviin oli kantautunut positiivista palautetta ja kehuja AINA-keittiöistä, joten hän päätti käydä AINAn nettisivuilla ja etsiä sieltä paikallisen edustajan.

Lue lisää

Unelmiesi keittiö

Olet jo askeleen lähempänä unelmien keittiötäsi! Anna meidän auttaa tästä eteenpäin, niin takaamme sinulle laadukkaan ja sujuvan projektin.

Tutustu mallistoon

Ari Virtanen

Toimivuutta ja modernia ilmettä uudella keittiöllä

Asiakkaamme Ari Virtanen päätti remontoida keittiönsä kokonaisuudessaan huhti-toukokuussa 2018. Vuonna 1985 rakennetun talon keittiö alkoi olla vanhanaikainen ja ennen kaikkea huonokuntoinen. Virtanen päätyi AINA-keittiöihin nopean toimituksen takia. Alle neljä viikkoa tilauksen suorittamisesta keittiö oli jo valmis ja käytössä.

Lue lisää

Suvi Siikarla

Aamiaiskaapista lapsiperheen arjen pelastaja

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Uudeksi keittiöksi valikoitui AINA-keittiö.

”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja vähän erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa.

Lue lisää

Sirpa Karppi

Keittiö, jossa kissatkin on otettu huomioon

Sirpa Karpin kahdeksantoista vuotta sitten valmistunut keittiö kaipasi jo kovasti uudistusta. Erityisesti värit olivat käyneet Karpin makuun vanhanaikaisiksi. Uuden keittiön suunnittelussa otettiin värien lisäksi huomioon myös muun muassa perheeseen kuuluvat kaksi kissaa.

Lue lisää

Anita ja Sami

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kerralla kuntoon

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kokivat muodonmuutoksen AINA Heinolan Eeva Poskelan käsissä.

Lue lisää

Juhani Frimodig

Kesäasunnon keittiö uuteen uskoon

Frimodigien Heinolassa sijaitsevaa kesäasuntoa oltiin maalaamassa lattiasta kattoon paikallisen remonttiurakoitsijan toimesta, kun he saivat uuden idean: myös asunnon keittiö kaipasi uudistusta. Kuultuaan ideasta remonttimies kehotti Frimodigeja ottamaan yhteyttä AINA Heinolan Eeva Poskelaan.

Lue lisää

Jouni ja Marita Reinikka

AINAn paikallisuus vaikutti valintaan

Kun keittiöremontti tuli ajankohtaiseksi Jouni ja Marita Reinikalle, he muistivat Heinolan keskustassa näkemänsä AINA Heinolan. Vaikka AINA-keittiöt eivät olleet Reinikoille entuudestaan tuttuja, he päättivät rohkeasti käydä liikkeessä.

Juttu julkaistaan pian

Toteutamme sinunkin unelmasi

Suunnitellaan yhdessä keittiö, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Tutustu mallistoon