Skip links

Aamiaiskaappi on lapsiperheen
arjen pelastaja

AINA Kokemuksia

Perinteistä ja modernia tyyliä uudiskohteessa ja ihastuttava aamiaiskaappi

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Ihastuttavaksi uudeksi keittiöksi valikoitui AINA-keittiöt.

”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa. Yli 8 000 värin ja lukuisten materiaalien valikoimasta löytyikin häntä miellyttäviä ja laadukkaita vaihtoehtoja.

Uuden keittiön suunnittelusta vastasi Pilvi Holm AINA Pori -myymälästä. Keittiöstä oli olemassa vuonna 2006 valmistuneet piirustukset, joiden perusteella kalustesuunnittelu aloitettiin. Suunnitelman mitat käytiin kuitenkin vielä lopuksi tarkistamassa kohteessa parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Siikarla kertoo olleensa erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun.

”Palvelu oli joustavaa, reipasta ja ammattitaitoista! Tuotteet toimitettiin silloin, kun oli sovittu. Lisäksi suunnitelmat olivat juuri sitä mitä halusinkin, vaikka annoin lähes vapaat kädet Holmille!”

Remontti eteni Siikarlan mukaan nopeasti. He purkivat vanhan keittiönsä itse, jonka jälkeen AINAn keittiöasentajat saapuivat aloittamaan asennustyöt. Keittiöasentajat asensivat keittiön sillä aikaa, kun Siikarlan perhe oli lomalla, jonka jälkeen perhe pääsi suoraan ihastelemaan uutta keittiötä.

”Oli mahtava tulla kotiin, kun kaikki oli valmista”, Siikarla kiittelee.

Lopputulos oli valoisampi, toimivampi ja modernimpi. Erityisen tyytyväinen Siikarla oli keittiönsä uuteen kalusteeseen – aamiaiskaappiin.

”Halusin osan kodinkoneista pois näkyvistä, jotta keittiö olisi siistimpi. Tämän mahdollisti aamiaiskaappi! Kodinkoneiden lisäksi aamiaiskaappiin saa helposti myös muun muassa tee- ja kahvimukit, kulhot sekä aamiaisruoat, kuten murot. Aamiaiskaappi sopii kaltaisellemme lapsiperheelle loistavasti!”

Käytännöllinen aamiaiskaappi helpottaa tietenkin myös muidenkin kuin vain lapsiperheiden arkea, ja se saa keittiön tuntumaan tilavammalta, kun astiat tai ruokatarvikkeet pysyvät näppärästi kaapinovien takana.